No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Zevenbergen

Steeds vaker vragen mensen die een woning willen kopen om aankoopbegeleiding door een makelaar. Waarom ook niet? Dit is meestal ook vanzelfsprekend als je een woning verkoopt en de aankoop van de woning behoort misschien wel tot de grootste aankoop in je leven. Ook de huidige situatie op de woningmarkt vraagt om deskundige begeleiding. Het is voor veel mensen nagenoeg onmogelijk geworden om een woning aan te kopen, door de verhitte woningmarkt. Soms is het enkel mogelijk om nog een woning te kunnen kopen, als je flink meer biedt dan de vraagprijs. Laat je bij aankoop van een woning daarom begeleiden door een aankoopmakelaar uit Zevenbergen. Je zult je op de hectische woningmarkt dan veel zelfverzekerder voelen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Volledige aankoopbegeleiding in Zevenbergen

    Wanneer je voor aankoopbegeleiding in Zevenbergen Aankoopmakelaar Fortuin inschakelt, dan krijg je begeleiding van A tot Z. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we in op wat jij exact zoekt in een woning. Misschien dat je zelf al een woning op het oog hebt? Of moeten wij op zoek gaan naar de woning die aan jouw wensen en eisen voldoet? Als dan het moment van bezichtiging is, gaan wij uiteraard met je mee. Wij kijken met een deskundig oog naar de woning, zodat je ook ons oordeel kunt meenemen in je beslissing of je de woning wel of niet wilt aankopen. Het onderhandelen over de prijs is misschien wel het meeste lastige onderdeel uit het aankoopproces. Hier hoef je met onze aankoopbegeleiding in Zevenbergen niet tegenop te zien. Wij vertegenwoordigen jou op professionele wijze en zorgen ervoor dat je ondanks de krapte op de woningmarkt, nooit hoeft te overbieden.

    Aankoopmakelaar Fortuin is een transparante makelaar in Zevenbergen

    Aankoopmakelaar Fortuin onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van andere makelaars in Zevenbergen. Als makelaar in Zevenbergen, houden wij ons alleen bezig met woningaankopen en verkopen wij geen woningen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een zeer hoge kwaliteit dienstverlening bieden. Uniek is ook dat wij geen startkosten of basistarief berekenen, alles is op basis van no cure, no pay. Neem als jij een woning in Zevenbergen zoekt, contact met ons op om een kennismakingsafspraak te maken.

    Lees de google reviews