No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar 2e huis

Een 2e huis aankopen kan net zo spannend zijn als bij uw eerste woning. Er is momenteel een krapte op de woningmarkt, waarbij soms hoge prijzen worden betaald, zelfs boven de vraagprijs. Het is daarom lastig om in deze snel veranderende markt een goede tweede woning te vinden en aan te kopen. U loopt al snel het risico om achter het net te vissen als u er niet snel genoeg bij bent. Een aankoopmakelaar 2e huis inschakelen is altijd verstandig. Hiermee voorkomt u dat u naast uw favoriete huis grijpt en ook nog eens teveel betaalt.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding 2e huis tijdens het gehele aankooptraject

    Als de verkopende partij zich volledig laat begeleiden door een verkoopmakelaar, waarom zou u dan geen aankoopbegeleiding voor een 2e huis nemen? U weet dan zeker dat u tijdens het gehele aankoopproces professionele begeleiding krijgt van een zeer ervaren aankoopmakelaar. De makelaar zal met u meegaan tijdens het bezichtigen, de makelaar zal alle achtergrondinformatie achterhalen en heeft kijk op de bouwkundige staat van de woning. Het belangrijkste is natuurlijk de prijsonderhandelingen. Ook hierin is de aankoopmakelaar zeer bedreven, zodat u niet zelf met de verkoopmakelaar om tafel hoeft. De verkopende partij zal een verkoopstrategie hebben, die uw aankoopmakelaar goed doorziet en weet hoe hier op gereageerd moet worden.

    Aankoopmakelaar Fortuin als uw makelaar 2e huis

    Bent u op zoek naar een makelaar voor een 2e huis die u bij de aankoop kan begeleiden? Zoekt u uw 2e huis in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer, dan mag u rekenen op de expertise van Aankoopmakelaar Fortuin. Wij kennen de omgeving, of u nu een tweede woning in de stad zoekt of in één van de omringende dorpen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van prijsontwikkelingen in dit gebied en waken wij ervoor dat u nooit teveel zult betalen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vul het online terugbelverzoek in, dan nemen wij contact met u op.

    Lees de google reviews