No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar recreatie

Hoe ideaal is het om een vakantie- of recreatiewoning in Nederland te hebben, waar u altijd naartoe kunt gaan als u er even uit wilt? Dit is een droom die helemaal niet onbereikbaar hoeft te zijn. Er zijn voldoende vakantieparken die recreatiewoningen te koop aanbieden, maar ook particulieren die een recreatiewoning te koop hebben staan. Met een beetje zoeken zult u ongetwijfeld een woning vinden die geschikt is voor uw vakantieplannen. Een woning midden in het groen bijvoorbeeld of in de buurt van natuurgebieden waar u kunt wandelen of fietsen. Of misschien is een zwembad in de buurt of zelfs bij de woning een vereiste? Een gespecialiseerde aankoopmakelaar in recreatie kan u hierbij helpen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Heeft u aankoopbegeleiding in recreatie nodig?

    Een mooie vakantiewoning vinden is voor u misschien nog te doen. Maar dan begint het pas. U wilt de woning bezichtigen, maar u heeft geen kijk op eventuele verborgen gebreken of hoe de bouwkundige staat is. Daarom is het verstandig om bij een bezichtiging altijd een betrouwbare aankoopmakelaar mee te nemen. De makelaar heeft oog voor de staat van de woning, waardoor verborgen gebreken eerder aan het licht komen. Bij het aankopen van een woning speelt ook emotie mee. U mag gerust laaiend enthousiast zijn, zolang u de aankoopmakelaar heeft, weet u zeker dat er ook zonder emotie en realistisch naar de woning wordt gekeken. Aankoopbegeleiding in recreatie is dus uiterst belangrijk als u een recreatiewoning wilt bezichtigen.

    Aankoopmakelaar Fortuin is graag uw recreatiemakelaar

    Schakelt u voor de aankoop van een recreatiewoning Aankoopmakelaar Fortuin in. Als recreatiemakelaar mag u er dan op vertrouwen dat wij kennis van de markt hebben, dat wij doortastend zijn en voor u de beste prijs onderhandelen. Een recreatiewoning aankopen zult u hooguit eenmaal in uw leven doen en daarom is onderhandelen over de prijs best lastig. Voor ons behoren prijsonderhandelingen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn er om uw belangen te behartigen en doen er alles aan om voor u de bodemprijs te onderhandelen.

    Lees de google reviews