No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar vakantiehuis

Wilt u een vakantiewoning kopen, dan zijn er in Nederland veel mogelijkheden. Nederland heeft meer dan voldoende plekken waar u kunt genieten van de natuur, de rust of cultuur. Als u een vakantiewoning gaat bezichtigen, dan is het verstandig om een aankoopmakelaar mee te nemen. U heeft immers ook van doen met de makelaar van de verkopende partij? Uw aankoopmakelaar zal het vakantiehuis met een professioneel oog bekijken en zien hoe de bouwkundige staat is en of er verborgen gebreken zijn. Als het op onderhandelen aankomt, dan staat u wel tegenover een professionele partij, terwijl u misschien nog nooit heeft onderhandeld over een woning. De aankoopmakelaar zal voor u scherp onderhandelen en een voor u zo gunstig mogelijke deal sluiten.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Waarom kiezen voor aankoopbegeleiding vakantiehuis?

    Met aankoopbegeleiding bij een vakantiehuis bezichtigen heeft u al direct een expert die u alles kan vertellen over de huidige staat van de vakantiewoning. Als de bouwkundige staat goed is en u wilt overgaan tot aankoop, begint het spannendste gedeelte, namelijk de onderhandelingen over de aankoopprijs. Ook hier is professionele aankoopbegeleiding noodzakelijk. De aankoopmakelaar is op de hoogte van de gemiddelde prijzen die er gevraagd worden en of de vraagprijs niet te hoog is. Uiteraard onderhandeld de aankoopmakelaar voor u een zo scherp mogelijke prijs. U hoeft een vakantiewoning namelijk niet tegen elke prijs aan te kopen, ook al zal verkoopmakelaar u proberen te overtuigen dit wel te doen. Ook na een deal blijft aankoopbegeleiding nodig, want ook de koopakte moet goed worden opgesteld. Goede aankoopbegeleiding bestaat uit begeleiding totdat u de sleutels van uw vakantiewoning in handen heeft.

    Neem Aankoopmakelaar Fortuin mee als uw makelaar vakantiehuis

    Wilt u graag een deskundige kijk tijdens de bezichtiging van een vakantiewoning en deze aankopen tegen de laagst mogelijke prijs? Neem dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Als makelaar vakantiehuis is onderhandelen ons dagelijks werk. U weet dus dat u vertegenwoordigd wordt door een professionele partij. Tevens werken wij voor u op basis van no cure nog pay, dus u loopt geen enkel risico en toch ervaart u de belangrijke meerwaarde van een aankoopmakelaar.

    Lees de google reviews