No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Dordrecht

Heb je het plan opgevat om een huis te kopen in Dordrecht? Dit zal niet gemakkelijk zijn. De Nederlands woningmarkt is behoorlijk oververhit. Ben je een starter op de woningmarkt, dan zijn je kansen op een woning in veel gevallen zelfs tot nihil geslonken. Maar helemaal opgeven moet je niet, ook niet al je een starter bent. Er zijn zeker nog mogelijkheden om een huis te kopen in Dordrecht, maar hiervoor schakel je het beste een deskundige aankoopmakelaar in. De aankoopmakelaar kent de huizenmarkt in Dordrecht en zal voor jou op professionele wijze de onderhandelingen ingaan. De kans is dan groot dat jij dan alsnog de woning kunt aankopen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Waarom de aankoopmakelaar inschakelen voor een huis kopen in Dordrecht?

    Er zijn voldoende redenen om te kiezen voor een aankoopmakelaar bij een huis kopen in Dordrecht. Het belangrijkste bij de aankoop van een woning, is dat de woning in een goede staat verkeerd. Als je geen verstand hebt van bouwkundige zaken, dan is het lastig om te zien of de woning verborgen gebreken heeft of hoe de bouwkundige staat is. De aankoopmakelaar heeft hier veel meer oog voor en schakelt desnoods een expert in. Een woning kan een bepaalde vraagprijs hebben, maar hoe weet je of dit een reële vraagprijs is in de huidige markt? En dan is er nog het onderhandelen over prijs. Je hebt meestal van doen met een verkoopmakelaar die een zo hoog mogelijke opbrengst als doel heeft. In deze gevallen mag jij op je aankoopmakelaar rekenen als deskundig partij en een betrouwbare vertegenwoordiger van jou.

    Een huis kopen in Dordrecht met de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin

    Schroom niet om contact op te nemen met Aankoopmakelaar Fortuin, als jij aankoopbegeleiding nodig hebt voor een woning in Dordrecht. Een huis kopen in Dordrecht met onze makelaar, is een verstandige en veilige keuze. Wij begeleiden je vanaf het moment dat je op zoek gaat naar een woning, de bezichtiging, het onderhandelen, tot het moment dat jij de sleutel van je nieuwe woning in handen hebt. Vul het terugbelformulier in onze website als jij aankoopbegeleiding nodig hebt, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Lees de google reviews