No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Costa del Sol

Wilt u een appartement kopen aan de Costa del Sol?

Is het uw droom om een appartement te kopen aan de Costa del Sol? Het is een heerlijk vooruitzicht om zowel zomers als ´s winters gebruik te kunnen maken van uw eigen appartement. Maar een appartement kopen aan de Costa del Sol vergt de nodige kennis. Kennis die u niet heeft, als u geen ervaring heeft met het kopen van een appartement in Spanje. Om een appartement te kopen aan de Costa del Sol, laat u zich het beste begeleiden door een deskundige Nederlandse makelaar. Neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee collega makelaars die u kunnen begeleiden.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Appartement te koop aan de Costa del Sol met professionele begeleiding

    Onze twee Nederlandse collega makelaars zijn gevestigd aan de Costa del Sol, zij zijn geheel onafhankelijk en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en appartementen aan de Costa del Sol. Wij gaan voor u op zoek naar een voor u geschikt appartement aan de Costa del Sol en begeleiden u vervolgens stap voor stap door het gehele aankoopproces. U hoeft zich geen zorgen te maken, onze partnermakelaars spreken Spaans en zijn bekend met de Spaanse wet- en regelgeving, de gewoontes en gebruiken. Zij streven ernaar om de aankoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

    Een tevreden aankoop van uw appartement aan de Costa del Sol

    Wilt u een appartement aan de Costa del Sol aankopen? Neemt u hiervoor dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Met onze Nederlandse collega makelaars aan de Costa del Sol, kunnen wij u betrouwbare en zeer deskundige begeleiding aanbieden. Als u nog niet weet in welke stad of dorp u een appartement wilt aankopen, dan nemen onze partnermakelaars u graag mee op een tour langs de Costa del Sol. Zo kunt u goed rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Met de deskundige aankoopbegeleiding van onze collega makelaars, verloopt de aankoop van uw appartement soepel en kijkt u terug op een zeer prettige ervaring.

    Lees de google reviews