No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Benalmadena

Ook u kunt zorgeloos een huis kopen in Benalmadena

Het kan voor u om allerlei redenen aantrekkelijk zijn om een huis te kopen in Benalmadena. U kunt een tweede woning als vakantiewoning gebruiken voor uzelf, maar het is ook mogelijk om uw woning in de verhuur te zetten. Wanneer u in Nederland ervaring heeft met het aankopen van een woning, dan is het niet zo dat ook zo gaat in Spanje. In Spanje gaat het allemaal net weer iets anders. Goede aankoopbegeleiding bij een huis kopen in Benalmadena kunt u dan wel gebruiken. Neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee Nederlandse collega makelaars aan de Costa del Sol.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    De voordelen van een Nederlandse makelaar in Benalmadena

    Het aankooptraject van huis te koop in Benalmadena overlaten aan een Nederlandse makelaar, heeft diverse voordelen. U krijgt namelijk te maken met andere wetgevingen, cultuur en gewoontes. Als u zelf geen Spaans spreek, dan is dit zeker een grote barrière. De makelaar spreekt Spaans, is op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving, de cultuur en de lokale gebruiken. Onze Nederlandse makelaar staat bij iedere stap in het aankooptraject aan uw zijde en neemt u alle zorg uit handen. Zo wordt u veilig en zonder zorgen door het gehele aankooptraject geloosd. De makelaar streeft ernaar om de aankoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

    Uw huis in Benalmadena koopt u dankzij de inzet van Aankoopmakelaar Fortuin

    Aankoopmakelaar Fortuin stelt u graag voor aan een Nederlandse makelaar in Benalmadena. Onze makelaars zijn geheel onafhankelijk en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en appartementen aan de Costa del Sol. Van zoekvraag tot aan de sleuteloverdracht, u wordt volledig ontzorgd tijdens het gehele aankooptraject. Ook als u begeleiding of advies nodig heeft over de verhuur van uw huis in Benalmadena, dan kunt u bij onze collega makelaar terecht.

    Lees de google reviews