No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar vakantiewoning

Nederland kent vele mooie plekken om te recreëren. Denkt u bijvoorbeeld aan de provincies Gelderland en Overijssel. Hier vindt u nog voldoende bossen, heides en groene landschappen om eindeloos te wandelen of te fietsen. In deze omgevingen beleeft u Nederland op zijn mooist. Woont u in de Randstad, dan zal een binnenlandse vakantie naar deze streken een weldaad zijn. U bent even helemaal weg uit de drukke stedelijke gebieden en ervaart echt wat rust is. Misschien wilt u in deze omgeving wel een eigen vakantiewoning? Dat kan, want veel mensen kiezen juist voor een vakantiewoning in deze groene omgeving. Neemt u wel een aankoopmakelaar vakantiewoning mee als u een mooie vakantiewoning heeft gevonden?

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Met aankoopbegeleiding een vakantiewoning kopen

    Er zijn vele vakantiewoningen in verschillende designs en afmetingen te koop. Maar ook de bouwkundige staat kan per vakantiewoning verschillen. Laat dit nu net iets zijn waar u misschien niet op let tijdens een bezichtiging of u heeft hier geen professionele kijk op. U bent waarschijnlijk vol enthousiasme over de woning, waardoor verborgen gebreken niet zichtbaar worden. Daarom is een goede aankoopbegeleiding vakantiewoning zo belangrijk. De aankoopmakelaar heeft niet alleen oog voor de bouwkundige staat van uw vakantiewoning. Ook de onderhandelingen kunt u met een gerust hard aan de aankoopmakelaar overlaten. De aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het gehele aankoopproces, totdat u de sleutels van uw vakantiewoning in handen heeft.

    Schakel Aankoopmakelaar Fortuin in als makelaar vakantiewoning

    Wilt u zich professioneel laten bijstaan door een makelaar vakantiewoning? Neemt u dan eens contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij zijn een unieke en gespecialiseerde makelaardij, die zich alleen bezig houden met aankoop van woningen en vakantiewoningen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat wij alleen u vertegenwoordigen. Wij bieden een uitgebreide service, met goede begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. Dit doen wij op basis van ´no cure no pay´, zodat wij een nog beter resultaat voor u kunnen bereiken.

    Lees de google reviews