No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Een huis kopen kan echt zonder zorgen!

Aankoop makelaar Fortuin: Actieve, unieke en onderscheidende aankoopbegeleiding op basis van No Cure No Pay. Welkom bij jouw aankoopmakelaar Apeldoorn, Deventer en omstreken!

Ben jij op zoek naar een gedreven aankoopmakelaar in de regio van Deventer, Apeldoorn of Zutphen? Bij de aankoop van een huis zijn vakkennis, doortastendheid en een daadkrachtige aanpak van groot belang.


De kracht van Aankoopmakelaar Fortuin is haar eigentijdse en proactieve aanpak!
Je bent het zat om telkens te laat te reageren op een woning of komt er nauwelijks aanbod beschikbaar dat voldoet aan jouw woonwensen? De woningmarkt zit niet op slot, maar het vraagt wel om een voortvarende aanpak en frisse manier van werken. Aankoopmakelaar Fortuin is initiatiefrijk, creatief en gaat actief voor jou op zoek naar die woning die past bij jouw woonwensen en budget. Aankoopmakelaar Fortuin heeft tevens een breed netwerk en staat bekend als de recruiter op de woningmarkt.


Aankoopmakelaar Fortuin is een gespecialiseerde en uitsluitend aankoopmakelaar; 100% onafhankelijk en objectief

Bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die jouw belangen behartigt? Dan heb je een aankoopmakelaar nodig. Bespaar jezelf veel geld, tijd en zorgen! Alleen het belang van jou als koper staat voorop.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke city bestemming in Nederland? Zoek niet verder dan Deventer! Gelegen in de prachtige provincie Overijssel, is Deventer een charmante en historische stad aan de Ijssel met veel te bieden voor bezoekers van alle leeftijden.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van het rijke culturele erfgoed van de stad, winkelen voor unieke souvenirs, of gewoon genieten van het prachtige landschap, Deventer heeft voor ieder wat wils. Maak een wandeling door het historische stadscentrum, waar je prachtig bewaard gebleven gebouwen, schilderachtige winkels en levendige cafés en restaurants vindt.

Als je een geschiedenisliefhebber bent, moet je zeker de vele musea en culturele instellingen van de stad bezoeken, waaronder het Deventer Museum en het Historisch Museum Deventer.
En voor natuurliefhebbers bieden de IJsseloevers, de vele parken en natuurreservaten van de stad volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en wildlife kijken.

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog je trip naar Deventer en ontdek al het moois en de opwinding die deze prachtige stad te bieden heeft!

Optimale aankoopbegeleiding op basis van No Cure No Pay.

Wat kost een aankoopmakelaar? Aankoopmakelaar Fortuin, regio aankoop makelaar Apeldoorn, Deventer en Zutphen, werkt altijd op basis van No Cure No Pay. Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning dan bereken ik je ook geen courtage. Meer weten over aankoopmakelaar kosten?


Resultaatafhankelijke prestatieregeling:

Fortuin gaat uit van een courtage naar prestatie. De courtage van Aankoop makelaar Deventer, Apeldoorn en omstreken is dus altijd afhankelijk van de geleverde prestaties in het onderhandelingstraject. Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling ben je ervan verzekerd dat ik me meer dan 100% zal inzetten om zo scherp als mogelijk voor je aan te kopen.


Wel of geen aankoopmakelaar? Lees meer over de werkwijze van Aankoopmakelaar Fortuin.

Aankoopmakelaar Fortuin

  • Zorgt ervoor dat je niet achter het net vist
  • Waakt ervoor dat je niet wordt uitgespeeld door de verkopende partij
  • Voorkomt dat je in veel voorkomende valkuilen stapt
  • Houdt het hoofd koel en haalt de kolen voor jou uit het vuur
  • Bespaart jou gegarandeerd duizenden euro's
  • Is een ervaren, sterke, zakelijke en krachtige onderhandelmakelaar
  • Beoordeelt de woning zonder de bijbehorende emotie
  • Zoekt alle juridische zaken rondom de woning uit
  • Beoordeelt de bouwtechnische staat van de woning

Met de unieke werkwijze van Aankoopmakelaar Fortuin behaal je als koper het maximale resultaat.

Lees de google reviews